Khalifahklothing - Rruga E Ndriquar - Pyetje Dhe Pergjigje - Dr. Shefqet Krasniqi
Bilal Tube
Welcome
Login / Register


Khalifahklothing - Rruga E Ndriquar - Pyetje Dhe Pergjigje - Dr. Shefqet Krasniqi

You need to have the Flash Player installed and a browser with JavaScript support.
↓↓↓↓↓ Aselamualkum Please Click Share To Help Us Grow (Jzk Allah)

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

URL


Published by ahmed zinab in English Da'awa
3,665 Views

Description

www.krenaria.comEs-Selamu Alejkum www.krenaria.com Paraqet Ciklin e Emisonev nga TV vali Pyetje Pergjigje Ligjërues Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo që dëgjojmë. Amin ekrem avdiu,...

Show more

Post your comment

Comments

 • arlind Added Pershendetje Hoxh i nderuar deshata bej nje pytje nje dit ne shkoll ne oren e historis Profesori ishte duke shpjeguar dhe mesimi ishet per Fe edhe Mesuesi tha se Kur'an-i nuk esht zbritur nga ALLAHU por Muhamedi A.S ka folur edhe Abu Beki ka shkruar ju faleminderit.Facebook

Twitter

Google Plus


 • 7 Jan 2017+2

 • 7 Jan 2017+1

 • 7 Jan 2017+4

 • 7 Jan 2017+2

 • 7 Jan 2017+4

 • 7 Jan 2017+2

 • 6 Jan 2017+3

 • 6 Jan 2017+4

 • 6 Jan 2017+5

 • 6 Jan 2017+4

YouTube